Powered by Blogger.

VIDEO EDIT TERBAIK BUAT PAPA GOMO BANGSAT DAN PENYOKONG UMNO YANG BEBAL MELANTUN-LANTUN... KAH KAH KAH !

Lu PAPA GOMO BANGSAT lain kali kalau nak EDIT VIDEO ke atau nak DUBBING ke  pergi lah BELAJAR dulu beb... ini orang nak EDIT dan DUBBING lu pun nak EDIT dan DUBBING beb... orang lain HASILKAN  dengan BERKUALITI tapi lu HASILKAN MACAM HARAMJADAH beb... APA standard lah OTAK lu ni PAPA GOMO BANGSAT Ooiii... tak kan lu masih TERBAWA-BAWA dengan PERANGAI LAMA iaitu RASUAH RM400 dari Penagih DADAH pun lu SEMBAT beb... jadi itu sebab lu TAK KESAH... sama ada VIDEO tu BERKUALITI ataupun TIDAK... kah kah kah !.

Namun begitu gua TAK lah nak SALAHKAN lu 100 Peratus beb... sebabnya lu jadi begitu ialah kerana yang ada kat dalam Umno tu pun sama STANDARD nya dengan OTAK lu iaitu LUCAH dan FITNAH... sebab itu apabila lu keluarkan VIDEO LUCAH HITAM PUTIH yang ALA-ALA PERANG DUNIA KE-DUA serta VIDEO DUBBING yang kalahkan CERITA DOREMON pun dia orang BOLEH TERIMA beb... kerana apa... kerana dia orang memang BEBAL MELANTUN-LANTUN dan PERANGAI lebih kurang HARAMJADAH yang dah jadi DARAH DAGING serta SEBATI dalam BADAN...  bermula dari MUDA hingga lah ke TUA sampaikan nak MAMPOS sekalipun... kah kah kah !.

Ni kat bawah ni gua TUNJUKAN kat lu orang VIDEO yang EDIT dan DUBBING yang bersesuaian dengan TAHUN 2013 sekarang ni... bukan EDIT yang dibuat dalam Tahun 2013 tapi HASILNYA seperti kerja budak BAWAH UMUR yang bertanya Datuk Seri Hj Najib (DSHN) tentang NAJIS MUGHALAZAH tu beb... gua ingat kalau BUDAK BAWAH UMUR tu BELAJAR EDIT dan DUBBING pun dia orang akan EDIT DAN DUBBING lagi BERKUALITI dari lu lah PAPA GOMO BANGSAT... sebab dia orang dah SAH lagi CERDIK dari DSHN PRESIDEN UMNO lu tu berkenaan NAJIS MUGHALAZAH bila dia orang BELAJAR... kah kah kah !.

Kalau masih ada gak yang PERCAYA kat PAPAGOMO BANGSAT @WAN MUHAMMAD AZRI BIN WAN DERIS tu beb... baik lah ku orang MENUNG-MENUNG SEJENAK beb... tanya kat DIRI lu orang apakah PEMIKIRAN lu orang SAMA atau pun SETARA dengan PEMIKIRAN BEKAS POLIS TRAFIK YANG MAKAN RASUAH tu beb... tak kan lu orang yang boleh dikatakan LEBIH CERDIK dari BEKAS POLIS TRAFIK YANG MAKAN RASUAH tu sanggup DIPERBODOHKAN oleh SI DIA... tak tahu lah gua kalau lu orang hendak DIPERBODOHKAN sampai MAMPOS... ialah kebanyakan yang ada dalam Umno tu jenis KAMIKAZE beb... TAK KIRA DOSA atau PAHALA... ASAL ADA UNTUNG SAPU HABIS... kah kah kah !.

hemmmmm..... tapi kalau dah mata hati dan mata pandangan penuh dengan fitnah serta perangai hasad dengki (phd)... mana dia orang peduli beb... umno sendiri pun sanggup dia orang bunuh ini kan pulak pihak lain beb... memang betul-betul bangsat tertinggi... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

0 comments:

Post a Comment

Followers