Powered by Blogger.

TUDIAA AIHH !! BALUN BINI ORANG ADALAH KEWAJIPAN BAGI PEMIMPIN PAS ?


Panas beb isu ni..Bukan calang calang orang boleh buat..Perangai ni hanya ada kat pemimpin Pas saja..Kalau sebelum ni banyak juga cerita pasal pemimpin Pas duk balun bini orang..Malah ada yang diangkat sebagai timbalan presiden..

Kat Kedah pun ada cerita sorang YB ehem ehem ni balas bini orang..Cerita dia pun sama macam cerita pasal Adun Ladang yang membezakan dengan YB Pas di Kedah ni tambah bini lagi satu..

Malang bagi seorang penyokong tegar PAS di Terengganu apabila dia menceritakan bahawa dia telah di khianati oleh YB Adun Ladang, malahan menjadi mangsa dengan keadaan yang teramat sedih & menderita apabila isterinya telah dirampas oleh YB PAS tersebut.

Apa berlaku kepada penyokong tegar PAS ini apabila isterinya telah ditawarkan untuk bekerja kepada YB PAS Adun Ladang ini bagi menjaga isteri adun tersebut yang sedang Sakit ketika itu kerana komplikasi penyakit darah tinggi pada September 2011.Selama 6 bulan isteri kepada penyokong tegar PAS ini berulang alik ke rumah YB PAS adun Ladang tersebut bagi menjaga isteri YB, tetapi apa yang menghairankan penyokong tegar PAS ini apabila isterinya sanggup ke rumah YB tersebut walaupun pada waktu malam dengan alasan YB panggil untuk melihat isteri YB yang memerlukan khidmatnya.

Apa yang lebih sedih & kejam apabila dia diberitahu YB PAS adun tersebut pernah dilihat berada di rumahnya bersama isterinya ketika dia tiada di rumah & dikatakan mempunyai hubungan sulit.

Nasib yang lebih malang bagi pengikut tegar ini apabila isteri YB PAS adun ladang tersebut meninggal dunia, tetapi isterinya masih lagi berulang alik ke rumah YB PAS adun ladang beracap kali tanpa memberitahu suaminya, menyebabkan penyokong tegar PAS ini bergaduh dengan isterinya

0 comments:

Post a Comment

Followers