Powered by Blogger.

'KEJALANGAN' OSTAZAH PENING DIBONGKAR???


Halamak ai!!! Bukan la niat SH nak tulis tajuk macam tu. Tapi memandangkan kisahnya mengenai Si Ostazah Pening tu, peduli apa ye tak.

Dah memang sifat dia sebegitu, kita nak buat macam mana lagi. Dah memang dia sendiri tak sedar diri, tu pasal la pandangan dan persepsi orang buruk terhadap dia.

Isu ni pun sedang hangat diperkatakan didalam laman sosial Facebook. Ramai jugak yang desak supaya ianya didedahkan terus. Tak payah nak sembunyi - sembunyi.

Tapi, SH tahu. Semuanya ada perancangan tersendiri. Kalau dibogelkan terus, apa rasa ye tak. Baik diselak satu persatu. Baru syok. Baru ada 'Thrill'!!!

Jadi, Si Ostazah Pening tu sendiri kena ingat. Apa yang baik kita buat pada orang, baik jugak la yang kita akan dapat. Tapi, kalau kita buat jahat, sendiri mau ingat la!!! Siapa suruh dia cari penyakit!!! Sekarang, tanggung la sendiri!!!
TokJanggut - Saya ingin memberikan peringataan kepada Abby Abadi bahawa saya tahu apa yang berlaku di London baru-baru ini dan dengan siapa Abby ke sana. Siapa VVIP yang menaja segala perbelanjaan. 
Abby  ke London yang pada mulanya hanya berbekalkan satu beg tetapi pulangnya ke Malaysia dengan enam beg dan beg-begnya dibawa oleh private jet balik ke Malaysia. 
Dan apa kerja yang Abby lakukan hingga dapat bayaran RM50,000 selama seminggu?Takkan menyanyi ataupun berceramah di London hingga dapat bayaran sedemikan besar jumlahnya.


Ini peringatan kepada Abby, Jika beliau tidak menghentikan  keceluparannya mempermainkan agama, mengadu domba serta memberikan tafsiran agama yang bukan-bukan, saya akan menelanjangi satu persatu topeng-topeng munafik yang sedang dipakai oleh Abby ketika ini.


Kita tidak mahu mendedahkan pada setiap persembahan pentas sebelum ini beliau sering sebilik dengan teman lelakinya malah sering meminta penganjur menyediakan bilik bersebelahan bila mereka ada pertunjukan pentas secara bersama tetapi kita juga ngin  tahu wang siapa sebanyak RM20,000 yang Abby minta bagi menjayakan majlis harijadi anaknya. 
Tidak cukup RM50,000 di London!Rumah Kedai di Taman Melawati itu pun kita tahu datang daripada siapa?Jangan berselindung di sebalik penjualan jubah sedangkan hakikat sebenar ada yang tahu puncanya.

0 comments:

Post a Comment

Followers